Tri glasa “Trozvuka”

Imamo zadovoljstvo da vam najavimo objavljivanje zbirke poezije pod nazivom “Trozvuk”, koja okuplja dela tri talentovane autorke – Kristine Milićević, Ane Dojčinović i Julije Mladenović. Koncept ove zbirke se zasniva na ideji spajanja tri umetničke discipline u stvaralaštvu jednog autora. Često se dešava da umetnici poseduju više talenata, poput pisanja poezije, slikanja, pevanja i drugih. Trozvuk nepovratno povezuje ove tri vrste umetnosti u jedinstveno delo koje nastaje kroz njihovo sučeljavanje u prostoru i vremenu.

Trozvuk je nastao spontano, tokom globalnog zatvaranja kada smo mi tri odlučile da otvorimo svoje beleške i podelimo ih sa vama. Kroz ovu zbirku želimo da hrabrimo sve umetnike koji vole da pišu, slikaju ili pevaju da predstave svoje stvaralaštvo i podele ga sa svima koji vole umetnost.

“Izdavač “Trozvuka” je Kulturno-umetnički kombinat, koji je prepoznao vrednost i kvalitet ove zbirke poezije. Verujemo da će ova knjiga pružiti uživanje i inspiraciju svima koji se dive umetnosti u njenim različitim oblicima.

Očekujte uskoro izdanje “Trozvuka” i prepustite se čarima poezije, slikarstva i muzike koje će vas oduševiti i inspirisati na sopstveno stvaralaštvo.

Kulturno-umetnički kombinat